IT cases en referenties IT2IT

IT2IT heeft van een aantal projecten die wij hebben gedaan voor onze klanten, een case uitgewerkt om een indruk te geven van onze samenwerking, onze werkwijze en de resultaten. U vindt deze cases hieronder.

IT case: gemeente Borne

IT case government BorneDe gemeente Borne heeft de behoefte om de continuïteit én de kwaliteit van de applicatie infrastructuur te verbeteren door het up-to-date brengen van de benodigde componenten.
Lees meer over de IT case van gemeente Borne >>

 

IT case: luchthaven Schiphol

IT Business case SchipholIT2IT heeft de gehele migratie uitgevoerd van Groupwise naar Microsoft Exchange voor luchthaven Schiphol in samenwerking met Fujitsu.

Lees meer over de IT case van luchthaven Schiphol >>

 

IT case: gemeente RCN

Bonaire IT gouvernement caseMede dankzij IT2IT is vanaf september 2010 de Nederlandse gemeente Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) opgericht die als centraal loket voor overheidsinstanties staat opgesteld.
Lees meer over IT case gemeente RCN >>

 

IT case: migratie Saxion Hogeschool

case saxion hogeschoolLees meer over de duurzame samenwerking van IT specialist IT2IT met Saxion Hogeschool voor de complexe en grote migratie van Novell naar Microsoft.
Lees meer over migratie case Saxion Hogeschool >>

 

Vraag onze IT-experts

Heeft u nog vragen aan onze IT-specialisten en -experts? Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Naam:
Organisatie:

Telefoonnummer:
E-mailadres:
Vraag / opmerking:

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>