IT cases en referenties IT2IT

IT2IT heeft van een aantal projecten die wij hebben gedaan voor onze klanten, een case uitgewerkt om een indruk te geven van onze samenwerking, onze werkwijze en de resultaten. U vindt deze cases hieronder.

IT case: Migreren in Borne

De gemeenten Borne wil samen met de ICT experts van IT2IT migreren naar XenDesktop 7 om de continuïteit én de kwaliteit van de applicatie infrastructuur te verbeteren.

Lees meer over deze IT case »

IT Case: luchthaven Schiphol

De IT van Schiphol was tot eind 2012 een samenstelling van producten van verschillende aanbieders. Deze diversiteit begon Schiphol ICT parten te spelen.

Lees meer over deze IT case »

IT case: Saxion Hogeschool

Lees meer over de duurzame samenwerking van IT specialist IT2IT met Saxion Hogeschool voor de complexe en grote migratie van Novell naar Microsoft.

Lees meer over deze IT case »

IT case: gemeente RCN

Mede dankzij IT2IT is vanaf september 2010 de Nederlandse gemeente Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) opgericht die als centraal loket voor overheidsinstanties staat opgesteld.

Lees meer over deze IT case »

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>