Applicaties in de Cloud

Cloud computing en daarmee ook de vraag bestaande applicaties naar de Cloud te verhuizen staan steeds vaker op de IT-agenda van zowel kleine als grote organisaties. Deze vraag is legitiem, want er zitten verschillende voordelen aan het verplaatsen van software en applicaties in de Cloud:

  • Cloud software en applicaties zijn gemakkelijker te gebruiken, onderhouden en te migreren,
  • Meer efficiënte door shared service architectuur,
  • Cloud software en applicaties reduceren de infrastructuur footprint.

Iedere applicatie is echter anders en iedere organisatie heeft zijn eigen redenen om voor de Cloud te kiezen. Het is daarom belangrijk om inzicht te krijgen in wat een migratie naar de Cloud de organisatie oplevert cq. kost. Hierbij kunnen de Cloud experts van IT2IT behulpzaam zijn.

Applicaties migreren naar de Cloud

Organisaties die besluiten om hun applicatie in de Cloud te plaatsen lopen tegen de uitdaging van de migratie aan. Veel organisaties hebben verschillende applicaties aangeschaft of zelf ontwikkeld. Het migreren van deze diverse, ook bedrijf kritische applicaties is niet iets wat organisaties elke dag doen. Het migratieproces begint met de selectie van de applicaties om te migreren naar de Cloud en het kiezen voor de juiste migratie software. Aansluitend worden plannen opgesteld voor de migratie en de architectuur ingericht zodat de uiteindelijke migratie van applicaties naar de Cloud perfect kan verlopen.

De Cloud experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Cloud experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw applicatie naar Cloud projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>