Cloud Office 365

Steeds meer organisaties maken de overstap naar Microsoft Office suite vanuit de Cloud en nemen hiervoor een Office 365 abonnement. Microsoft op haar beurt wil graag in het abonnementenmodel meer zakendoen met haar klanten. En om die nieuwe strategie te laten slagen doet Microsoft er alles aan haar portfolio met onder andere Cloud Office 365 zo goed mogelijk te laten aansluiten. Een mooie win-win situatie.

Byod en Cloud office 365

Microsoft heeft geen afkeer meer van concurrerende besturingssystemen zoals Android of IOS. De office suite 365 is namelijk beschikbaar voor alle operating systemen. Dus ook voor bijvoorbeeld de MacBook Air of Samsung Galaxy S4 is Cloud Office 365 te gebruiken. De installatie gaat naadloos en is kosteloos voor diegene met een abonnement. Byod optima forma met Cloud Office 365.

Microsoft heeft ook het samenwerken gemakkelijk gemaakt in Cloud Office 365. Document sharing, video conferencing en Messaging kan allemaal met Office 365. Om een goed overzicht te krijgen van de mogelijkheden en het migratieproces kunnen de IT professionals van iT2IT verder helpen.

De Office 365 experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Cloud Office 365 experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw Cloud projecten, vraagstukken en uitdagingen. Ook Cloud Office 365! Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>