Hybrid Cloud

Bij een Hybrid Cloud oplossing wordt een combinatie gemaakt van een Cloud oplossing met hard- en software die nog op locatie staat. Een veel toegepaste en klassieke inrichting is het lokaal opslaan van data en het e-mailverkeer middels een hosted-Exhange oplossing af te handelen. Bij een Hybride Cloud oplossing kan gemakkelijk worden opgeschaald wanneer er (tijdelijk) meer behoefte is, en gemakkelijk ook weer downscalen naar de normale behoefte. De voordelen van eigen hard- en software en een Cloud oplossing worden gecombineerd in Hybrid Cloud computing.

De voordelen van Hybrid Cloud

Er zijn verschillende voordelen aan een hybride Cloud oplossing. We geven de belangrijkste:

  • Gemakkelijk bijschakelen bij behoeftepieken
  • Kostenefficiënt werken door gebruik te maken van een Public Cloud
  • Gevoelige data blijft in eigen beheer

Andere Typen Cloud Computing

Andere veelvoorkomende typen Cloud computing zijn:

  • Private Cloud, Cloud omgeving die exclusief voor één organisatie bestemd is,
  • Public Cloud, Cloud omgeving voor iedereen toegankelijk.

De Hybrid Cloud computing experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende hybrid Cloud experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw hybrid Cloud vraagstukken, uitdagingen en projecten. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>