Private Cloud

Bij een Private Cloud zijn alle services, software en databronnen speciaal voor één organisatie ingericht in een eigen private Cloud omgeving. Binnen die private Cloud is de beschikking over eigen virtuele servers waarop alle data en applicaties staan die binnen een organisatie gebruikt worden. Dit geeft zekerheid van de eigen werkomgeving en bovendien controle over de capaciteitsverdeling. Wanneer de omstandigheden wijzigen, verandert de Private Cloud naar eigen behoefte mee.

Voordelen van private Cloud

Gebruik maken van een private cloud oplossing biedt veel voordelen ten opzichte van een traditionele inrichting en architectuur. De voordelen van private Cloud naast de schaalbaarheid en aanpasbaarheid zijn onder anderen:

  • Een volledig eigen omgeving,
  • Volledig op de eigen organisatie toegespitst,
  • Bevat alleen de software die gebruikt wordt.

Andere Typen Cloud Computing

Andere veelvoorkomende typen Cloud computing zijn:

  • Public Cloud, Cloud omgeving voor iedereen toegankelijk,
  • Hybride Cloud, een combinatie van twee of meerdere typen Cloud, geeft organisaties de mogelijkheid gevoelige data gescheiden van de rest onder te brengen, in een afgeschermde private omgeving.

De private Cloud experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende private Cloud experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw Cloud vraagstukken, uitdagingen en projecten. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>