ICT Detachering

Detachering zit bij IT2IT in het bloed. En in tegenstelling tot andere IT en ICT detacheringsbureaus, doen we het bij IT2IT anders… In de definitie van ICT detachering staat dat de werkzaamheden onder leiding én verantwoording van de opdrachtgever worden gedaan bij de opdrachtgever op locatie. Bij IT2IT detacheren we op onze eigen wijze en stellen we samen met u als opdrachtgever, doelen vast en gaan dan onder eigen leiding aan het werk. De gedetacheerde medewerkers van IT2IT komen veelal niet onder uw leiding om problemen op te lossen, nieuwe systemen te implementeren of veranderingsprocessen te begeleiden. Maar onder onze gezamenlijk leiding, om zo de projecten tot een goed einde te brengen.

We doen dit het liefst in kleine teams waar ook de medewerkers van de opdrachtgever bij betrokken zijn. Zo werkt IT detachering het prettigste en meest doeltreffend want voor veel vraagstukken is de interne kennis en informatie van de specifieke omgeving noodzakelijk om de problemen en projecten aan te pakken. Zo detacheren we samen, hebben samen verantwoordelijkheid en zo boeken we samen resultaat. Detacheren volgens IT2IT noemen we dat.

ICT detachering op niveau

Kennis en ervaring is erg belangrijk bij het succesvol uitvoeren van gedetacheerde projecten. Daarom geldt voor alle detacheringsmedewerkers van IT2IT:

  • HBO denk- en werkniveau
  • Brede en up-to-date technische kennis van Microsoft / Citrix / VMWare producten
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Bezit van rijbewijs en auto

Organisaties die u voorgingen en gebruik maken van de IT detacheringsdiensten van IT2IT zijn onder meer Friesland Campina, gemeente Amersfoort, gemeente Amsterdam, Menzis ,Schiphol Group, Unive en VGZ.

Meer weten over detachering a la IT2IT?

Wilt u meer weten over detachering volgens IT2IT? Of heeft u op korte termijn een ervaren ICT nodig? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>