Infrastructuur

De ICT Infrastructuur is de verzameling voorzieningen die nodig is voor het transport van data. En IT infrastructuur is tegenwoordig de backbone van bijna alle vormen van ondernemen, communicatie en uitwisseling. ICT infrastructuur is cruciaal maar wordt door beleidsmakers veelal ook als hoofdpijndossier ervaren door de toenemende complexiteit en snelheid van veranderingen. ICT managers kunnen slechts op hoofdlijnen sturen terwijl zij aanvoelen dat meer inhoudelijke kennis hen verder zou brengen met ontwikkeling van de eigen organisatie.

Infrastructureel advies

IT2IT heeft 15 jaar ervaring met ICT infrastructuur. We zijn onafhankelijk van software- en hardware vendoren en kunnen derhalve objectief adviseren over infrastructuur zonder verplichtingen. Wij nemen de huidige infrastructurele stand van zaken onder de loep en bekijken wat in de toekomst verwacht nodig te zijn. In duidelijke taal wordt de opdrachtgever conceptueel uitgelegd waar de aandachtspunten zitten. Aan de hand van deze modellen kan de opdrachtgever zelf beslissingen toetsen en beleidsplannen reviewen. Dit helpt onze opdrachtgevers om een gedegen gesprekspartner te worden voor de eigen IT afdeling of externe leveranciers.

De infrastructuur experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende ICT infrastructuur experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw infrastructurele projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>