Cloud integratie

De komende  jaren gaat het begrip Cloud integratie een nóg grote rol spelen binnen de IT en ICT. Maar hoe ga je als IT afdeling om met de Cloud en Cloud integratie? Hoe laat je Clouds met elkaar werken? Is er sprake van hetzelfde type Clouds? Cloud, Clouds of on-premise Clouds. De integratie vormt dan een belangrijke schakel in het business proces.

Cloud integratie vraagstukken

Cloud integratie heeft de toekomst omdat de beleidsmakers het overzicht van hun IT en ICT activiteiten aan het vereenvoudigen zijn. Naast toenemende gewenste functionaliteit neemt de technische complexiteit van IT toe. Het is dus aantrekkelijk om bepaalde diensten naar de Cloud te brengen, mits dat ook goed mogelijk is. De vendoren beloven overigens een pijnloze overgang en migratie. Niets is minder waar en al vaak is het onderwerp van veel discussie:

  • Tot hoever voer ik de cloud gedachte door (afnemen van services ongeacht plek en tijd )?
  • Werken alle clouds met elkaar?
  • Sluit ik met een keuze voor de een andere vendoren uit?
  • Welke acceptatie criteria ga ik hanteren?

De integratie van clouds gaat de komende jaren een belangrijk onderwerp worden, zo niet de belangrijkste. De techniek zal nog verder versnellen en er zal ook een verschuiving plaatsvinden naar desktops uit de Cloud. De push zal er komen van klein naar grote opdrachtgevers. Er moeten veel keuzes gemaakt worden!

De Cloud integratie experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Cloud integratie experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes. Maar ook met al uw andere Cloud projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

Meer lezen over de cloud?

Wilt u meer weten de cloud en cloud computing? Bekijk dan ook eens deze pagina’s:


Voordelen cloud voor de zorg

Voordelen cloud voor de zorgIn de zorgsector wordt bovengemiddeld van clouddiensten gebruik gemaakt. Medio 2014 had al bijna 40% van de zorginstellingen de weg naar de cloud al gevonden.

Blog: Voordelen cloud voor de zorg »


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo (O) is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers voor het uitvoeren en outsourcen van projecten rondom de Microsoft-architectuur, waaronder het packagen van Windows applicaties.

Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.

Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>


IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional