Virtualisatie oplossingen

De ontwikkeling van virtualisatie is al jaren in volle gang. Verschillende virtualisatie oplossingen helpen IT-afdeling van allerlei organisaties om aan de strenge eisen te voldoen m.b.t. gegevensbeveiliging, beheersbaarheid en kostenreductie. Maar ook de verregaande flexibilisering en toegankelijkheid in het gebruik van de IT middelen.

De verschillende virtualisatie oplossingen zoals desktop virtualisatie, server virtualisatie, applicatie virtualisatie en storage virtualisatie creëren maximale schaalbaarheid en beschikbaarheid bij inzichtelijke en beheersbare kosten.

Virtualisatie oplossingen in overheid en zorg

Uit een onderzoek van Computer Profile blijkt dat binnen de overheid, met name gemeenten, de overstap naar virtuele werkplekken al gemaakt hebben. Ook binnen de Tweede Kamer maakt men gebruik van virtualisatie oplossingen en werken ze met virtuele werkplekken. In de gezondheidszorg ziet Computer Profile binnen ziekenhuizen en zorggroepen migraties naar virtuele werkplekken. Het gebruik van een virtuele werkplek sluit goed aan bij de structuur van gedeelde werkplekken die in de zorgsector vaak gebruikelijk is. Tevens ziet Computer Profile ook dat steeds meer ziekenhuizen via draagbare apparaten hun patiënteninformatie opvragen om de efficiëntie te vergroten.

De virtualisatie experts van IT2IT

Maar welke virtualisatie oplossingen is voor uw organisatie de meest geschikte oplossingen? IT2IT heeft verschillende server virtualisatie experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw virtualisatie projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>