Storage virtualisatie

Met storage virtualisatie kunnen organisaties meerdere soorten centrale storage naast elkaar gebruiken en vanuit een enkele laag beheren. Handig als je als organisatie gebruik maakt van meerdere it-specialisten (Multi-vendor sourcing). Storage virtualisatie maakt het mogelijk om meerdere storage oplossingen als één geheel te laten functioneren. Ook is er toegevoegde waarde m.b.t. daramigratie. Replicaties van verschillende merken worden eenvoudiger en gaan sneller middels een storage virtualisatielaag. Storage virtualisatie is niet nieuw, er zijn al jarenlang verschillende varianten op de markt. Tot voor kort was storage virtualisatie echter erg complex en kostbaar, maar tegenwoordig zijn er meerdere en betaalbare oplossingen voor storage virtualisatie. Maar welke keuzes moet u als organisatie maken? En hoe implementeert u vervolgens de keuzes? Want bij storage virtualisatie komt nogal denkwerk en voorbereiding kijken. Ondanks dat men dankzij storage virtualisatie meerdere merken als één geheel kunt laten functioneren, wordt men wel afhankelijk van de gekozen softwareoplossing.

Flash technology en storage virtualisatie

Ook flash-technologie doet steeds meer zijn intrede in het datacenter. Normaal gesproken zijn enkel een paar flash drives nodig om de I/O-prestaties en efficiency voor veel applicaties, inclusief databaseversnelling, server- en desktopvirtualisatie en cloudinfrastructuur te verbeteren. En het wordt steeds betaalbaarder en ontwikkelingen gaan steeds sneller. Maar welke keuzes moet u als organisatie maken? En waar haalt u de kennis en wijsheid vandaan?

De storage virtualisatie experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende storage virtualisatie experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw virtualisatie projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>