Jouw datacenter naar Azure

Een eigen datacenter vereist veel traditioneel beheerderswerk. Dat verdwijnt als je overstapt naar Azure. IT2IT maakt een blauwdruk van je huidige datacenter en ontwikkelt op basis daarvan een architectuurplaat van de mogelijke variant in Azure. Zo krijg je een goed beeld van eventuele beperkingen en valkuilen, maar bovenal van de talrijke mogelijkheden voor jouw organisatie.

De architect die jouw nieuwe datacenter in Azure ontwerpt, is ook de senior engineer die je begeleidt tijdens het migratietraject. Hierdoor lopen de ontwikkelfase en uitvoering naadloos in elkaar over en kun je snel schakelen bij functionele wijzigingen. Dit complete traject voltrekt zich in nauwe samenspraak met jouw beheerafdeling, zodat de overstap naar het nieuwe datacenter snel en geruisloos verloopt.

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>