Jouw migratie naar Office 365

Een migratie naar Office 365 kan uiterst complex zijn. Zeker als je organisatie over meer dan 500 werkplekken beschikt én een diversiteit van applicaties gebruikt. Een soepele overstap vereist dan de nodige planning en analyse in het voortraject. IT2IT brengt daarom eerst je huidige situatie in kaart en adviseert daarna deskundig over een migratietraject op maat.

Die werkwijze biedt uiteenlopende voordelen. Zo heb je vooraf niet alleen inzicht in het gehele traject, maar ook in het bijbehorende kostenplaatje. Naast de technische implementatie door onze hooggeschoolde engineers, verzorgen wij ook uitgebreide trainingen voor personeel. Dat doen wij zowel organisatiebreed als individueel, voor een soepele transitie binnen alle geledingen van jouw bedrijf.

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>