Jouw nieuwe Windows 10 werkplek

Een migratie naar Azure en Office 365 vraagt om een heroverweging van je werkplek. Werknemers worden mobieler en Bring Your Own Device-strategieën winnen snel terrein. Windows 10 is hiervoor het besturingssysteem bij uitstek. Het biedt jouw personeel een cloudgebaseerde werkplek die bijzonder gemakkelijk en kostenefficiënt is te beheren.

Een overstap maakt tegelijkertijd oplossingen als Citrix of andere VDI-technologieën overbodig. IT2IT brengt in kaart of Windows 10 aansluit op de behoeften van jouw organisatie en ontwikkelt op basis hiervan een migratievoorstel op maat. Je ontvangt hierbij een overzicht van de bijbehorende investeringen, die zichzelf doorgaans binnen een relatief kort tijdsbestek terugverdienen.

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>