IT en enterprise architecture

In de afgelopen jaren heeft enterprise IT architectuur zich ontwikkeld van administratieve dienstverlener tot succes bepalende factor van veel organisaties. Nieuwe verdienmodellen hangen vandaag de dag sterk af van digitale innovatie. Agility is een belangrijk thema om succesvol te zijn en te blijven. Organisaties moeten vooral in staat zijn om de continue stroom aan veranderingen te managen. Breken met de oude (logge, dure en trage) enterprise IT en opnieuw beginnen in de cloud? Andere thema’s en vraagstukken van de enterprise Architecture hebben te maken met onder meer (Big) data en Capability based planning.

Hieronder vindt u enkele van onze klanten waarvoor we enterprise IT oplossingen hebben gerealiseerd:

IT2IT werkt ook voor Eaton          IT2IT werkt ook voor Friesland Campina          IT2IT werkt ook voor Fujitsu

IT2IT werkt ook voor Funda          IT2IT werkt ook voor Grolsch          IT2IT werkt ook voor IBM

IT2IT werkt ook voor Nedap          IT2IT werkt ook voor FPC Oldekotte          IT2IT werkt ook voor Remeha

IT2IT werkt ook voor PinkRoccade          IT2IT werkt ook voor Luchthaven Schiphol          IT2IT werkt ook voor TenCate

IT2IT werkt ook voor Thales          IT2IT werkt ook voor TKF          IT2IT werkt ook voor TUI

IT2IT werkt ook voor Univé          IT2IT werkt ook voor VGZ          IT2IT werkt ook voor Yacht

 

IT2IT, de enterprise IT experts!

De enterprise experts van IT2IT helpen u graag verder met uw IT-projecten, -vraagstukken en -uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440.

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>