Citrix VDI-in-a-box

Citrix VDI-in-a-box is een betaalbare alles in één VDI oplossing voor desktop virtualisatie met centraal beheer. VDI in a box is geschikt voor elk type bedrijf, ongeacht de omvang. Citrix VDI-in-a-box is ontworpen voor ondernemingen waar er relatief eenvoudige IT behoeften zijn en een traditionele virtualisatie infrastructuur met servers en opslag niet nodig zijn. Door de vereenvoudiging kan er bespaard worden op aankoop, hardware en beheer. Met Citrix VDI-in-a-box kunnen beheerders zonder kennis van SAN of datacenter beheer, virtuele Windows desktops leveren aan de gebruikers. De vereenvoudigde procedure maakt het mogelijk dat volledige virtuele desktops in korte tijd, minder dan één uur, van nul naar productie geleverd kunnen worden.

VDI in a box in de praktijk

Met de Citrix Receiver kunnen gebruikers de Citrix VDI-in-a-box machines benaderen vanaf een mobiel persoonlijk- of bedrijfsapparaat en het OS personaliseren. Eigen applicaties kunnen geïnstalleerd worden en gebruiken met eigen configuraties. Opslaan is mogelijk zodat het lijkt voor de gebruiker alsof er vanaf een fysieke machine gewerkt wordt. Met Citrix VDI-in-a-box wordt het beheer van VDI machines vereenvoudigd en kunnen besturing systemen, hard- en software gestroomlijnd worden. Het geheel van deze structuur werkt kostenbesparend doordat er op een andere manier met lifecycle management omgegaan kan worden en de inhoud van applicaties centraal komen te staan. En hardware en besturingssysteem een minder prominente plek vragen op de inventarisatie lijsten van ondernemingen.

De XenMobile experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Citrix XenMobile experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw mobile projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>