Citrix XenDesktop

XenDesktop is een suite van producten, ontwikkeld door Citrix, om een virtuele desktop infrastructuur (VDI) mogelijk te maken binnen een IT infrastructuur. Gebruikers loggen centraal in waar ze allemaal de beschikking krijgen over een computer met dezelfde karakteristieken als een fat cliënt. Indien beleid het toelaat kan men applicaties installeren, heeft men eigen schijfruimte en kan men zelfs spelletjes spelen. De voorsprong in – met name technische mogelijkheden – van Citrix XenDesktop op een andere VDI varianten is groot. XenDesktop wordt dan ook door IDC én Gartner gezien als de meest volwassen vorm van VDI.

Uitgebreide mogelijkheden XenDesktop

XenDesktop vereenvoudigt het aanbieden van virtuele desktops en Windows-apps aan een toenemend aantal mobiele medewerkers. Citrix XenDesktop gebruikt de elasticiteit van hybride Clouds i.c.m. de veiligheid van Mobile Device Management. Daarnaast biedt XenDesktop medewerkers de mogelijkheid om vijf generaties Windows-apps te mobiliseren voor gebruik op elke device, waar dan ook. Medewerkers worden productiever terwijl XenDesktop de transactietijden van de client/server-applicaties verkort met maar liefst 300%. En productontwerp versnelt met maarliefst 50% door overal toegang te bieden tot 2D en 3D design data.

De XenDesktop experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Citrix XenDesktop experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw virtualisatie projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>