Citrix XenMobile

XenMobile is het Mobile Device Management (of MDM) product van Citrix. Samen met XenDesktop en XenApp biedt Citrix hiermee een breed portofolio aan voor Enterprise mobility oplossingen. Met de beschreven producten biedt Citrix mobile oplossingen van device-management tot desktop virtualisatie, maar ook mobile apps voor databeheer, mail- en web-toegang. MDM is een system dat de mogelijkheid biedt om mobile apparaten zoals tablets, laptops, iPads of smartphones vanuit één centraal systeem te beheren. Maar ook van updates te voorzien, te beveiligen en zelfs op afstand te wissen indien nodig. Via Citrix XenMobile kunnen applicaties beschikbaar worden gesteld aan medewerkers door middel van wireless connecties.

Voordelen XenMobile

Citrix XenMobile biedt in combinatie met Clouddiensten een aantal belangrijke functionaliteiten. In aanvulling op de hierboven genoemde functies kan er onder ander beheerd worden op basis van groepen machines of gebruikers, vanuit het bedrijf of privé BYOD. Beveiliging wordt geboden per apparaat, maar ook per applicatie of app. Gebruikers hebben toegang tot een Unified App Store waar alle applicaties beschikbaar zijn ongeacht welk apparaat er wordt gebruikt voor installatie. De beschikbare applicaties kunnen Windows, Mobile, Web Based of zelfs Software-as-a-service zijn.  Naast het beschikbaar stellen van applicaties kunnen ook regels opgesteld worden om bepaalde applicaties of software te blacklisten en te isoleren of verwijderen indien deze worden gedetecteerd.

De XenMobile experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Citrix XenMobile experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw mobile projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>