Microsoft virtualisatie oplossingen

Met de experts en specialisten van IT2IT kunt u zeker zijn dat u uw organisatie wordt voorzien van actuele kennis en ervaring op gebied van de Microsoft IT architectuur. Voor virtualisatie, werken op afstand, database beheer of netwerk beheer, bieden wij verschillende oplossingen aan van Microsoft.

Perfect server beheer gebeurt door gebruik van Microsoft Windows Server op fysieke of virtuele machines. Virtuele implementaties kunnen met Hyper-V gerealiseerd worden. Professionele communicatie binnen en buiten de organisatie worden gefaciliteerd door gebruik van MS Exchange gekoppeld aan MS Outlook. Daarnaast voorziet MS Office365 samen met MS SharePoint in mobile communicatie.

Microsoft oplossingen

Grote infrastructuren kunnen worden voorzien van Microsoft Datacenters om beheer, beschikbaarheid en veiligheid te garanderen. Met MS SQL servers worden databases centraal opgezet en beheerd. Beschikbaarheid en veiligheid worden ook gegarandeerd via MS Cloud oplossingen, die onder andere een deel of zelfs de volledige spreiding van werklast en back-up van de servers mogelijk maken.

MS Remote Desktop Services maakt werken op afstand mogelijk. Zo kunnen medewerkers via een internet verbinding toegang krijgen tot centraal beheerde en beveiligde bedrijfsgegevens. Daarnaast kan deze technologie ook toegepast worden binnen het domein om flexwerk te ondersteunen. Ook kunnen applicaties aangeboden worden conform de gestelde bedrijfsstandaarden zonder dat deze applicaties daadwerkelijk geïnstalleerd te zijn op de lokale machines.
Met IIS, Internet Information Services voor Microsoft Windows Server hebben organisaties een flexibele, veilige en beheersbare Web Server in huis. Binnen IIS kunnen alle mogelijke zaken worden gehost voor publicatie op het interne netwerk of World wide web. Microsoft IIS kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het streamen van media of het hosten van applicaties die web-based zijn. Bepaalde Microsoft toepassingen hebben IIS ook nodig voor web toegang en publicatie.

In samenwerking met Microsoft Windows Deployment Services of WDS, kan System Centre Configuration manager of SCCM organisaties voorzien van centraal hard- en software beheer. En MS update patching, controle en rapportage mogelijkheden. Antivirus beheer met MS Security Essentials en Active Directory groep gekoppeld applicatie beheer worden vanuit SCCM gefaciliteerd. Daarnaast kunnen volledige besturingssystemen op afstand geïnstalleerd en geconfigureerd worden zonder interventie van een lokale medewerkers. Mobile apparaten kunnen ook beheerd en beveilig worden op afstand via MS Intune gekoppeld aan SCCM.

Alle Microsoft oplossingen op een rij:

De Microsoft experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Microsoft experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>