Diagnostics and Recovery Toolkit (DaRT)

Speciaal voor het beheer en herstel van pc’s heeft Microsoft DaRT, Diagnostics and Recovery Toolkit ontwikkeld. Beheerders kunnen met MS DaRT problemen met pc´s snel herstellen zonder een volledige systeem installatie te hoeven uitvoeren. Gebruikers kunnen daardoor sneller de werkzaamheden voortzetten na een probleem zoals een crash of andere storing.

De 14 DaRT tools

Microsoft DaRT bestaat uit 14 tools die diagnoses van kan stellen verschillende problemen en bijbehorende oorzaken. Daarnaast kan DaRT reparaties uitvoeren op machines die niet meer opstarten of gelocked zijn. De ondersteuning en reparaties kunnen op afstand worden uitgevoerd zodat uitvaltijd aanzienlijk verkort kan worden. Met behulp van de reparatie tools kunnen crashdumps uitgelezen worden, verwijderde bestanden teruggehaald worden en zelfs ongewenste software, zoals Malware, verwijderd worden wanneer een PC offline is. Dit laatste zorgt er voor dat andere machines in het netwerk veilig en beschermd blijven. Indien niet duidelijk is waar zich een probleem bevind dan kan Microsoft Diagnostics en Recovery Toolkit een wizard voorzien die met behulp van vragen achterhaald waar het probleem is ontstaan. Met de MS DaRT Crash Analyser wordt de mogelijke oorzaak van een crash weergegeven. MS DaRT maakt deel uit van de Microsoft Desktop Optimization Pack voor Software Assurance.

De DaRT experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende DaRT experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw IT projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>