Office 365

De meest recente versie van de Microsoft Office is Office 365. Deze editie is ontworpen voor gebruik middels iedere device zoals PC, Apple Mac, Tablet of smart Phone. Deze office versie is daarmee ook geschikt voor gebruik op Touch apparaten. Office 365 is een Cloudapplicatie waardoor applicatieverbeteringen of -toevoegingen van functionaliteiten automatisch worden doorgevoerd. Office 365 verleent toegang tot bestanden en toepassingen binnen een organisatie. Maar ook toegang tot e-mail, agenda´s en contactpersonen. Met de migratie naar Office 365 zijn documenten altijd recent. Office365 faciliteert hiermee thuiswerken en creëert flexibiliteit binnen organisaties.

Office 365 migratie

Na migratie naar Office365 kunnen medewerkers onderling of met andere relaties bestanden en documenten veilig delen. Daarnaast beschikt Office 365 geïntegreerde chat- en vergaderfuncties. Het gebruikers- en servicebeheer van Office365 gebeurt middels de online beheerportaal. Het open licentie model van Office365 maakt het mogelijk voor zowel kleine als ook zeer grote bedrijven om gebruik te maken van Office365. De look & feel van Office 365 is vergelijkbaar met vorige versies van Microsoft Office.

De Office 365 experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Microsoft Office 365 experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw Office migraties, projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

Office 365 specialist?

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren Office 365 specialist? Bekijk dan ons beschikbaarheidsoverzicht en zie welke IT- en ICT-specialisten op korte termijn beschikbaar zijn.


IT-blog: Migratie naar App-V 5.0

Migratie app-VWij staan in deze blog stil bij de voordelen van de nieuwe versie van App-V. Maar ook kijken we naar een aantal aandachtspunten t.a.v. de migratie naar App-V 5.0.

Migratie App-V 4.6 naar App-V 5.0 »


Referenties Office 365

Klanten waarvoor IT2IT Office 365 projecten heeft uitgevoerd zijn onder meer:

Klanten applicatie virtualisatie


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte over onze blogs en het nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief.

Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo (O) is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-architectuur, waaronder het virtualiseren van Windows applicaties.

Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional