Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint stelt organisaties beter in staat onderling samen te werken en data te delen en te verwerken. Werkgroepen en projectteams worden beter georganiseerd en gestructureerd. SharePoint kan geïntegreerd worden in de Office suite en zo deel worden van de gehele communicatie structuur. Implementatie van SharePoint bespaart op infrastructuur, beheer en complexiteit.

Werken met SharePoint

Wanneer SharePoint geïmplementeerd is, kunnen medewerkers vanuit Office documenten delen, feedback vragen en op de hoogte blijven van werkzaamheden en interesses van collega´s binnen de organisatie; of zelfs met externe zakelijke contacten. SharePoint is mobiel bruikbaar en medewerkers kunnen overal toegang krijgen tot SharePoint, ook vanaf smartphone, tablet of laptop. Via SkyDrive is SharePoint te synchroniseren met mobile apparaten zodat data beschikbaar blijft wanneer een gebruiker offline zou moeten werken. De integratie met office biedt vele voordelen en kan tijdbesparend werken.

Mogelijkheden SharePoint

Binnen SharePoint is het mogelijk Cloud Apps te bouwen en te delen, daarnaast bied SharePoint de mogelijkheid om websites te bouwen en te beheren met dynamische inhoud. Zo kunnen bijvoorbeeld intranet- of internetsites worden gebouwd waar ideeën, projecten of andere bedrijfsmatige informatie gepubliceerd kan worden en toegankelijk zijn voor alleen interne gebruikers of de gehele wereld. Verdere integratie met systemen als MS Exchange en MS Lync bieden mogelijkheden op gebeid van beheer van financiën en archivering.

De Sharepoint experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Sharepoint experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw IT projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>