Microsoft SQL server

Microsoft SQL server of Sequel Server is het populairste Relation Database Management Systeem (RDBMS) bij grote multinationals. Maar ook het MKB maakt gebruik van SQL, het databasebeheerssysteem ontwikkeld voor MS Windows besturingssystemen. Met Microsoft SQL server kunnen databases worden beheerd vanaf desktops, servers, het Internet of mobile apparaten. Met SQL Server kunnen grote hoeveelheden data worden beheerd voor bijvoorbeeld datawarehousing, analyse software of business intelligence oplossingen.

SQL server achtergronden

SQL is een wereldwijd gebruikte taal voor datamanagementsystemen. MS SQL Server is ontworpen om deze Stuctered Query Language te ondersteunen. SQL wordt gebruikt voor bevragingen en het uitvoeren van aanpassingen op een database. SQL is een gestandaardiseerde taal en kan daarom met vrijwel alle moderne database gerelateerde applicaties werken. Binnen een SQL database is het mogelijk om tabellen te creëren, aan te passen, te ondervragen via Query’s en te verwijderen.
Naast systemen als System Centre Configuration Manager gebruiken ook de MS Office producten SQL. Met gebruik van SQL presenteert bijvoorbeeld Excel sneller gegevens en is er een basis voor het ontwikkelen en beheren van oplossingen via de Cloud. Het MS SQL Server platform levert oplossingen op maat en zorgt er voor dat data snel beschikbaar is voor alle medewerkers. Door gebruik van vertrouwde analyse software in combinatie met een lokale en Cloud gemengde infrastructuur kan er een Hybride IT- omgeving worden gebruikt.

De SQL server experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Microsoft SQL server experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw database migraties, projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>