Windows Datacenter

De Windows Server Datacenter editie is bedoeld voor grote omgevingen waar virtualisatie én hoge beschikbaarheid van de infrastructuur van groot belang zijn. Deze editie is gebouwd om zware werklast aan te kunnen, maar tegelijkertijd veilige en betrouwbare herstel opties biedt om de infrastructuur te beschermen tegen uitval. Met de Cloud-services van Windows Server Datacenter wordt het netwerk:

  • beter bestand tegen bedreigingen van buitenaf
  • gemakkelijker voor gebruikers door versimpeling van beheerstaken
  • sneller door het toepassen van de laatst beschikbare technologie
  • kostenbesparend.

Datacenter, veilig in de Cloud

De capaciteit van het datacenter kan snel en gemakkelijk vergroot worden door de Cloud-infrastructuur. Dit maakt organisaties flexibel en bestand tegen pieken op gebied van opslag en werklast zonder verlies van prestaties. De herstel mogelijkheden en de betrouwbaarheid van de back-up bestanden zijn veilig en altijd toegankelijk via de Cloud. Windows Server Datacenter maakt de overstap naar de Cloud gemakkelijk. De integratie mogelijkheden vanuit Windows Server zijn groot en kunnen een hybride omgeving laten werken alsof het allemaal lokaal – on site – draait.

Licentiestructuur Datacenter

Windows Server Datacenter heeft dezelfde features als de normale Windows Server editie, maar heeft een andere licentiestructuur; Windows server Datacenter kan op een ongelimiteerd aantal virtuele servers geïnstalleerd worden. Anders dan voorheen worden de licenties nu per 2 fysieke processoren of sockets uitgegeven. Daarnaast zijn er voor Windows Server Datacenter aparte licenties of Client Acces Licences (CAL’s) nodig per gebruiker, apparaat en of gebruiker op afstand via Remote Desktop Services nodig.

De Windows Server Datacenter experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Windows Server Datacenter experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw Exchange migraties, projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>