Microsoft Windows Server

Windows Server is het door Microsoft ontwikkelde besturingssysteem speciaal voor servers om te kunnen werken met de nieuwste generatie netwerken, applicaties en Clouddiensten. Windows Server stelt organisaties in staat om een veilige, milieubewuste en efficiënte IT-infrastructuur te installeren en te beheren. Het is naadloos te integreren met verschillende Clouddiensten en daarmee worden de prestaties verhoogd van infrastructuur en veiligheid en wordt de beschikbaarheid gegarandeerd. De grootste datacenters (en midden- tot zelfs kleinbedrijven) kunnen gebruikmaken van de voorzieningen die Windows Server biedt op gebied van virtualisatie, opslag en netwerken. Windows Server kan tevens als basis dienen voor een Virtuele Desktop Infrastructuur.

Functies Windows Server

De belangrijkste functies van Windows Server zijn het beschermen van het computerpark en het maken van geplande back-up’ s. Daarnaast biedt Windows Server een platform om documenten te delen en te ordenen. Via externe toegang kan iedere medewerker ongeacht device toegang krijgen tot het platform. Informatie wordt beschermd via identiteitsmanagement van gebruikers, gekoppeld aan beveiliging van de externe toegang tot het netwerk.

Windows Server datacenter edition

De Windows Server Datacenter editie is bedoeld voor zeer grote omgevingen waar virtualisatie en hoge beschikbaarheid van de infrastructuur van groot belang zijn. Deze editie is gebouwd om zware werklast aan te kunnen, maar tegelijkertijd veilige en betrouwbare herstelopties te bieden om de infrastructuur te beschermen tegen uitval. Met de Cloudservices wordt het netwerk beter bestand tegen bedreigingen van buitenaf, gemakkelijker voor gebruikers door versimpeling van beheerstaken, sneller door het toepassen van de laatst beschikbare technologie en daardoor kosten besparend.

De Windows Server experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Windows Server experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw server installaties, projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

 

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>