Horizon Suite EON

Begin 2014 heeft VMware aangekondigd dat VMware Horizon™ Suite niet meer beschikbaar zal zijn per 30 april 2014. Dit geldt voor software en licenties. VM Ware heeft besloten dit product niet meer voort te zetten, omdat de VMware producten in lijn worden gebracht met de nieuwe functionaliteiten vanuit de VMware desktop portofolio. Het product Horizon Enterprise Edition is wel verkrijgbaar. Indien gebruikers kiezen voor een upgrade naar Horizon Enterprise Edition zullen gebruik kunnen blijven maken van hosted apps en session based desktops samen met Virtual San.

Voor meer informative kijk op: http://www.vmware.com/nl/products/horizon-suite#sthash.BVLWHuzb.dpuf

De Horizon Suite experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende VMware experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw Horizon Suite vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

 

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>