VMware Horizon View

VMware Horizon View – voorheen VMware View – voorziet de gebruiker van remote desktop toepassingen naar VM Ware technologieën. Het gaat hierbij om ondermeer toegang tot VMware vSphere, vCenter en ThinApp. VMware Horizon View biedt de mogelijkheden om gevirtualiseerde producten, zoals een virtuele Windows 7 desktop, op een server in een datacenter, te kunnen benaderen van op afstand. VM Ware View werkt via een client die lokaal bij de gebruiker is geïnstalleerd. Via de VMware Horizon View client kunnen de connecties tot stand worden gebracht met VMware Horizon View sessies. De meeste versies van Windows, bepaalde embedded versies voor thin clients en ook OSX worden ondersteund.

Voordelen VMware Horizon View

Alleen beeld en signalen worden verstuurt over het netwerk. Het transport van desktop, keyboard, muis en andere randapparatuur worden verzorgd door Remote Desktop protocol en PC-over-IP protocol. Het grote voordeel van gebruik van desktops via VMware Horizon View is het centrale beheer. De virtuele machines draaien op de server en worden centraal voorzien van updates en antivirus software. Op deze manier wordt de veiligheid binnen het netwerk gewaarborgd. Daarnaast is de omgeving schaalbaar omdat virtuele machines snel te dupliceren zijn zonder dat dit extra hardware eist of locatie gebonden is.

De Horizon View experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Horizon View experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw virtualisatie projecten, -vraagstukken en -uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>