VMware Horizon Workspace

VMware Horizon Workspace biedt volledige controle en veilig beheer over elke applicatie op elk apparaat. Horizon Workspace voorziet gebruikers van een uniforme omgeving, niet gebonden aan besturingssysteem of apparaat, en maakt het mogelijk om de benodigde informatie op een gemakkelijke manier te benaderen. Doordat VM Ware Horizon Workspace de gebruiker centraal zet kunnen medewerkers efficiënt vele applicaties zoals VMware ThinApp packages en Citrix XenApp en Software as a Service (SaaS) applicaties dynamisch gebruiken.

Horizon Workspace webbased

VMware Horizon Workspace kan gezien worden als de webbased portal voor alle bedrijfskritische applicaties, -files en -apps. Omdat de applicaties, files en apps op een centraal punt worden beheerd, wordt de veiligheid van de infrastructuur gegarandeerd en zijn compatibiliteitproblemen en updates snel aan te pakken. Gebruikers kunnen hun eigen device meenemen en krijgen Apps aangeboden via de portal en zijn individueel te installeren. De gebruiker hoeft niet een volledige virtuele machine te downloaden. Met VMware Horizon Workspace kan worden bespaard op:

  • Troubleshoot van end-user problemen
  • Onderhoud en upgrade uitdagingen
  • Login-tijden
  • Data protectie
  • Back-up kosten
  • Algemene kosten op onderhoud.

De Horizon Workspace experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende Horizon Workspace experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw virtualisatie vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>