VMware ThinApp

VMware ThinApp is onderdeel van de Horizon Suite en is ontwikkeld om applicatie deployment te versimpelen en te versnellen. VMware ThinApp werkt zonder client op de machines van de gebruikers. De uitrol en migratie van applicaties tijdens een upgrade naar een nieuw besturingssysteem kan zonder problemen gedaan worden, doordat legacy applicaties virtueel naar de machine van de gebruiker geadverteerd kunnen worden. Op deze manier zorgt VM Ware ThinApp dat besturingssysteem en applicatie los van elkaar kunnen draaien zonder dat de gebruiker het merkt. Hetzelfde doet VMware ThinApp voor applicaties die normaal niet naast elkaar kunnen draaien. Met VMware ThinApp werken meerdere versies van dezelfde applicatie naast elkaar doordat de applicaties los van elkaar, geïsoleerd kunnen draaien.

ThinApp vergroot de veiligheid

VMware ThinApp applicaties vergroten de veiligheid op uw netwerk doordat ze kunnen worden uitgerold op pc´s die hoge mate van veiligheid bieden door ‘PC Lock down’, waarbij pc’s slechts enkele applicaties en of services kunnen draaien en geen andere modificaties toelaten. Daarnaast draait ThinApp onder het gebruikers profiel en dit vergroot de veiligheid op het netwerk doordat de virtuele ThinApp applicaties geen toegang hebben tot het filesysteem, register of bijvoorbeeld netwerk schijven of printers. De VM Ware ThinApp virtuele applicaties kunnen mobiel worden ingezet doordat ze zelfs uit te rollen, te onderhouden en te beheren zijn vanaf bijvoorbeeld externe USB drives.

ThinApp ontlast beheerders

Het gebruik van VMware ThinApp ontlast beheerders, omdat virtuele ThinApps centraal worden uitrolt en beheerd. Onderhoud en beheer hoeven niet per machine opgevolgd te worden, browsers, updates en plug-ins worden simpel aangeboden aan de gebruiker zonder dat deze onderling conflicten kunnen genereren.

De ThinApp experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende VM Ware ThinApp experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw applicatie deployment vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

 

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>