VMware vCloud Suite

VMware vCloud Suite is een totaaloplossing voor volledig beheer van public-, private- en hybrid Cloud omgevingen. Met VMware vCloud Suite kunnen VM Ware vSphere gebaseerde Cloud infrastructuren worden opgezet. Er zijn verschillende edities, van standaard tot enterprise. De verschillen zitten in de geboden features.
De meest uitgebreide versie is de vCloud Enterprise editie biedt ondermeer:

  • VMware vSphere Enterprise Plus,
  • vCloud Director,
  • vCloud Connector,
  • vCloud Network & Security
  • vCloud Operations Management Suite
  • vCloud Site Recovery Manager
  • vFabric Application Manager
  • vCloud Automation Center.

Alle edities worden gelicenceerd per gebruikte CPU.

Vergroot de productiviteit met vCloud Suite

Met VMware vCloud Suite wordt de productiviteit van iedere organisatie vergroot door invoering van beleid gestuurde policies en het op een nieuwe manier inzetten van beschikbare bronnen. Dankzij analyse-gebaseerde bronverdeling worden de juiste bronnen op het juiste moment ingezet en zo nodig verplaatst om piekgebruik op te vangen. Hiermee wordt een grote efficiëntie bereikt van beschikbare bronnen en levert dit besparingen op, op zowel operationeel als financieel gebied.

Geautomatiseerde voorzieningen voor brongebruik applicaties

Toepassingen kunnen binnen korte tijd beschikbaar worden gesteld via de Automated Provisioning Deployment infrastructuur diensten van VMware vCloud Suite. Kritische bedrijfsprocessen zijn volledig beheersbaar door het automatisch toewijzen van capaciteit aan de vraag van dat moment. Elke infrastructuur kent een wisselende werklast door constant veranderende vraag en daarmee het infrastructureel gebruik. Automated Provisioning Deployment van VM Ware vCloud Suite helpt flexibeler om te gaan met de capaciteiten. Dit zal uiteindelijk ook de tevredenheid van de eindgebruikers vergroten. Daarnaast wordt optimale beschikbaarheid van applicaties bereikt door een hoge mate van geboden up-time en beheersbaarheid door virtualisatie met vCloud Suite.

De vCloud Suite experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende vCloud Suite experts in het team van IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw Cloud projecten, -vraagstukken en -uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

[contact-form-7 id=”10″ title=”Contactformulier 1″]

 

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>