Over IT2IT

Digitalisering versneld en zal ons allemaal raken. Ongemerkt adopteren we een digitale levensstijl. Voor een optimale performance is een stevige basis ICT infrastructuur essentieel. IT2IT ontwerpt en realiseert stevige fundamenten waarop organisaties hun programma’s en websites kunnen draaien. Wij verbinden de online en on-premise wereld met elkaar. Digitale performance is daarbij het leitmotiv. Privacy en security by design complementeren de aanpak van IT2IT.

IT2IT verzorgt met name hybride cloud oplossingen voor organisaties met meer dan 500 geautomatiseerde werkplekken en minimaal 75 applicaties, waarbij de IT-infrastructuur draait op met name Microsoft-, Citrix- en VM-Ware-technologie binnen de server en desktopomgeving in heel Nederland.

Onafhankelijk IT-specialist

IT2IT is software- en hardware onafhankelijk. Wij hebben geen specifieke voorkeur voor hardware- of software omgevingen, noch voor bepaalde merken of leveranciers. Onze specialisten ontwerpen en bouwen cloud oplossingen die helemaal zijn toegesneden op de wensen en eisen van onze klanten. Wij werken zowel op projectbasis als op detacheringsbasis.

Duurzame IT kennispartner

IT2IT is een echte kennispartner door combinatie van complexe IT infraprojecten en opdrachten bij klanten, interne opleidingen en door het continue opleiden en bijscholen hebben onze IT-ers kennis, ervaring en support om op effectieve wijze onze klanten te ondersteunen volgens de laatste technologische kennis. Dit wordt ondersteunt met de daarbij behorende Goldpartnerstatussen van Microsoft die men alleen kan behalen door de juiste projecten en de daarbij behorende kennis(certificeringen) en kunde.

IT2IT streeft een langdurige relatie met klanten na, om maximaal te anticiperen op behoeften van onze klanten van met name Microsoft-, Citrix- en VM-Ware omgevingen en ontwikkelingen. De meerwaarde van IT2IT voor de klant bestaat uit hoogwaardig opgeleide IT-ers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op Microsoft, Citrix en VM-Ware gebied.

Waarom IT2IT?

Er zijn een aantal redenen om voor IT2IT te kiezen:

  • IT2IT is in staat is om geschoolde en ervaren IT professionals te leveren volgens de laatste technologische kennis op het gebied van Microsoft, Citrix en VM-Ware,
  • IT2IT is in staat om advies op een hoog niveau te geven op architectuurgebied en dit te vertalen naar een uitvoerbaar projectplan,
  • IT2IT is in staat op een hoog niveau (migratie)projecten tot een goed einde te brengen op zowel desktop als servergebied,
  • IT2IT is in staat om hoogwaardige Microsoft BackOffice trainingen te verzorgen.

De IT-experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende eigen IT-experts en specialisten in het team. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw IT-projecten, -vraagstukken en -uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT-specialist beschikbaar?

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren IT- of ICT-specialist? Bekijk dan ons beschikbaarheidsoverzicht en bekijk welke specialisten op korte termijn beschikbaar komen.


IT-blog: Migratie naar App-V 5.0

Migratie app-VWij staan in deze blog stil bij de voordelen van de nieuwe versie van App-V. Maar ook kijken we naar een aantal aandachtspunten t.a.v. de migratie naar App-V 5.0.

Migratie App-V 4.6 naar App-V 5.0 »


Referenties IT2IT

Hieronder vindt u een greep uit onze klanten:

Klanten applicatie virtualisatie


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte over onze blogs en het nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief.

Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo (O) is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-architectuur, waaronder het virtualiseren van Windows applicaties.

Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional