Onze certificeringen

IT2IT gelooft in het belang van certificering van zijn medewerkers en van zichzelf als organisatie. Wij zijn daarom partner van Microsoft, Citrix en VMware en volgen hun guidelines voor het uitvoeren van projecten en implementaties. Op die wijze kunt u als klant er vanuit gaan dat alle voorschriften zijn uitgevoerd zoals de fabrikanten het voorschrijven. Bekijk hieronder onze certificeringen.

Customer Satisfaction Index

Het Microsoft partner programma is sinds 29 september 2014 ingrijpend veranderd voor partners van Microsoft. De Cloud is het centrale thema waar alle competenties zijn gepositioneerd. Het partnership stelt vernieuwde- en hogere voorwaarden tot deelname. Naast de technische competenties voor zowel consultants als sales collegae wordt er nadrukkelijk naar klantbeleving gevraagd. Via de zogenaamde Customer Satisfaction Index neem je als partner de verplichting op om je klanten om hun mening te vragen. De scores worden wereldwijd gebenchmarked en vergeleken.

Wij zijn trots dat IT2IT zich heeft gekwalificeerd voor de nieuwe status als één van de eerste partners in Nederland. Het vertrouwen van Microsoft in IT2IT is onveranderd groot en zij bevestigd daarmee de stabiliteit en kwaliteit van IT2IT. Lees hier meer over Microsoft Customer Satisfaction Index.

Onze technische certificeringen

IT2IT is Microsoft Certified Systems EngineerMCSE is een certificatie van Microsoft die behaald kan worden door het slagen voor zeven welbepaalde MCP-examens, in een van de door Microsoft erkende examencentra. Het test naast de systeembeheerkennis ook het implementeren en plannen van Windows-besturingssystemen

 

IT2IT is VMWare Certified ProfessionalIT2IT is VMware Certified Professional

 

 

IT2IT is Citrix Certified ProfessionalIT2IT is Citrix Certified Professional

 

 

Onze proces Certificeringen

IT2IT gebruikt de ITIL standaard voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatieITIL is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. ITIL is geen methode of model, maar eerder een reeks van best practices (de beste praktijkoplossingen) en concepten. Het resultaat van procesimplementatie met behulp van ITIL is vergelijkbaar met de ISO 9000-regulering in de niet-ICT-branche, waarbij alle onderdelen van de organisatie zijn beschreven en in een bepaalde hiërarchie qua bevoegdheid/verantwoordelijkheid zijn gerangschikt.

IT2IT gebruikt de ASL standaard voor de uitvoering van applicatiemanagementApplication Services Library of ASL is een leveranciersonafhankelijke, publiek domein library voor de uitvoering van applicatiemanagement. De library bestaat uit publicaties over het procesmodel voor applicatiemanagement en een groot aantal best practices, white papers, artikelen en presentaties.

 

IT2IT gebruikt de bisl standaard voor adequate informatievoorzieningBiSL is een standaard in het publieke domein sinds 2005, die wordt beheerd door de ASL BiSL Foundation, voorheen ASL Foundation. Anders dan frameworks als ASL en ITIL richt BiSL zich niet op ICT-organisaties (supply), maar juist op de gebruikersorganisatie (demand). In dit framework staat beschreven, hoe een gebruikersorganisatie ervoor kan zorgen dat informatievoorziening adequaat werkt, hoe men behoeften in het bedrijfsproces vertaalt naar ICT-oplossingen en niet-ICT-oplossingen, hoe men de informatievoorziening en ICT-dienstverlening vanuit een gebruiksoptiek stuurt en hoe men de informatievoorziening op lange termijn vormgeeft. Het is derhalve voor alle organisaties bestemd.

IT2IT hanteert de Prince II projectmanagementmethodePrince II (PRojects IN Controlled Environments) is een methode voor projectmanagement. Deze methode is gericht op het management, de besturing en de organisatie van een project. PRINCE2 is ontwikkeld en wordt onderhouden door de Britse semi-overheidsorganisatie Office of Government Commerce (OGC).

 

De gecertificeerde IT experts van IT2IT

IT2IT heeft verschillende gecertificeerde IT-experts in het team IT-specialisten. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij uw IT en ICT projecten, vraagstukken en uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

Zoekt u een IT- of ICT-specialist?
Bekijk dan ons beschikbaarheidsoverzicht. Hier vindt u de beschikbaarheid van onze IT toppers. U kunt direct het profiel opvragen en de beschikbaarheidsgegevens.


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>