Certificeringen

IT2IT gelooft in het belang van certificeringen voor zowel medewerkers als de organisatie zelf. Daarom zijn wij partner van Microsoft, Citrix en VMware en volgen wij hun richtlijnen voor het uitvoeren van projecten en implementaties. U kan ervan uit gaan dat alle werkzaamheden zo worden uitgevoegd als de fabrikant het voorschrijft.

Onze technische certificeringen

Bekijk de certificeringen die een weerspiegeling geven van de technische competenties van onze IT-Professionals.

Microsoft Certified
System Engineer

Microsoft Certified Systems Engineer is een certificatie van Microsoft die behaald kan worden in een van de door Microsoft erkende examencentra. Zowel systeembeheerkennis als het implementeren en plannen van Windows-besturingssystemen komen aan bod.

Citrix Certified
Professional Virtualization

De certificering Citrix Certified Professional voor Virtualization (CCP-V) toont de vaardigheden aan die ervaren IT Professional nodig hebben om Citrix Virtual Apps and Desktops oplossingen (Provisioning Services) te installeren, configureren en uit te rollen.

Certified VMware professional

Certified VMware professional toont de technische competenties en expertises van IT-professionals die nodig zijn voor installatie, beheer, implementatie en ondersteuning van VMware software. De VMware certificeringen zijn wereldwijd erkend en zijn beschikbaar voor verschillende specialisaties.

Microsoft Customer Satisfaction Index

Het Microsoft partner programma is sinds 29 september 2014 ingrijpend veranderd voor partners van Microsoft. Het partnership stelt vernieuwde- en hogere voorwaarden tot deelname. Naast de technische competenties voor zowel consultants als sales collega’s wordt er nadrukkelijk naar klantbeleving gevraagd. Zo neem je als Microsoft Partner de verplichting op om je klanten om hun mening te vragen en worden scores wereldwijd gebenchmarked en vergelijken. Als één van de eerste organisaties in Nederland kwalificeerde IT2IT zich voor de nieuwe partner status.

Onze proces-certificeringen

Bekijk de certificeringen die een weerspiegeling geven van de technische competenties van onze IT-Professionals.

Prince II Practitioner CPD

Prince II is een methode voor projectmanagement. Deze methode is gericht op het management, de besturing en de organisatie van een project. PRINCE2 is ontwikkeld en wordt onderhouden door de Britse semi-overheidsorganisatie Office of Government Commerce (OGC).

ITIL Practitioner CPD

ITIL is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Het resultaat van procesimplementatie met behulp van ITIL creëert een situatie waarin alle onderdelen van de organisatie zijn beschreven en in een bepaalde hiërarchie zijn gerangschikt.

Application Services Library

Application Services Library of ASL is een leveranciersonafhankelijke, publiek domein library voor de uitvoering van applicatiemanagement. De library bestaat uit publicaties over het procesmodel voor applicatiemanagement en een groot aantal best practices, white papers, artikelen en presentaties.

Business Information Services Library

BiSL is een standaard in het publieke domein die wordt beheerd door de ASL BiSL Foundation. In dit framework staat beschreven hoe een gebruikersorganisatie ervoor kan zorgen dat informatievoorziening adequaat werkt en hoe men behoeften in het bedrijfsproces vertaalt naar oplossingen.

Heb je nog vragen voor ons?

Wil je meer weten over onze certificeringen, of heb je een hele andere vraag? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

Copyright ©
IT2IT | Onderdeel van
INVINiTIV