Onze diensten

Een goede IT infrastructuur is tegenwoordig voor vrijwel iedere organisatie van belang. Met onze doeltreffende ICT-diensten zorgen wij voor een duidelijke, werkende en veilige IT-infrastructuur voor jouw organisatie. Onze ervaren IT-professionals staan altijd voor je klaar.

Cybersecurity

Microsoft 365 kent veel ingebouwde standaarden die organisaties op weg helpen met het beveiligen van hun IT-omgeving. De basis beveiligingsniveaus die Microsoft kent lopen parallel met ISO 27001 en de BIO.  Het proces van het veilig inrichten hiervan wordt echter vaak als complex ervaren. Zo kan het maken van de juiste configuratie-instellingen een vergaand effect hebben op het gebruik van de infrastructuur van je organisatie. IT2IT neemt je graag mee in deze gewichtige configuratieslag. Daarbij stellen we belangrijke doelen vast en laten we je zien waar de winst te behalen is binnen je organisatie.

Hybride Office 365 Omgeving

De ontwikkeling naar een moderne infrastructuur is voor veel organisaties de weg naar een gedeelde cloud- en on-premise omgeving. Deze infrastructuren moeten voldoen aan wet- en regelgeving (zoals de BIO en ISO27001). Ook moeten ze veilig, gebruiksvriendelijk en goed te beheren zijn. Om aan al deze eigenschappen te voldoen kan de inrichting complex zijn. IT2IT neemt je graag bij de hand, met de technologie van Microsoft als middelpunt: middels directoryservice regelen we toegang en autorisatie voor gebruikers en we beveiligen je omgeving met onder meer acces control op apparaatniveau.

Microsoft 365 Data Migratie

Overstappen naar Microsoft 365 kan organisaties veel oplossingen bieden bij het werken met documenten, communicatie en samenwerken. Met Microsoft 365 vereenvoudig je de IT-infrastructuur van je organisatie met de alles-in-één online werkplek. Om voor een geruisloze overstap te zorgen is het belangrijk dat het migreren van data van de oude naar de nieuwe omgeving soepel verloopt. IT2IT heeft alle kennis in huis om je organisatie te helpen bij het realiseren van een optimale migratie, configuratie en ondersteuning. Ook een overstap van lokaal beheer naar de cloud regelen we graag voor je.

Professional Services

IT2IT heeft ruime ervaring in het detacheren van IT professionals. Onze professionals behoren tot de besten hun vakgebied, zijn hoog opgeleid en in het bezit van de juiste certificaten. Ook beschikken ze over veel praktijkervaring. Onze specialisten worden gedetacheerd binnen vele marktsectoren, waarbij zij de klanten optimaal adviseren en ondersteunen, ongeacht de gevraagde methoden en technieken binnen de IT. Of het nu gaat om het beheer van je IT-omgeving of het ondersteunen bij (complexe) implementaties of projecten, IT2IT biedt verschillende detacheringsmogelijkheden aan.

Consultancy & Advies

In de huidige dynamiek van de samenleving zijn er veel ontwikkelingen en ze volgen elkaar snel op. Dat geldt vooral voor IT-infrastructuren. Om organisaties handvatten te geven om binnen dit landschap actueel te blijven ontwerpt IT2IT onder meer ondersteunende roadmaps. Deze stellen organisaties instaat gefundeerd beslissingen te nemen te nemen over de inrichtingswijze van de infrastructuur. Tevens bieden deze roadmaps ankers voor toekomstige investeringen. We helpen en adviseren je graag over hoe je organisatie optimaal gebruik kan maken van huidige en toekomstige IT-voorzieningen.

Waarom IT2IT?

Kennis

We beschikken over geschoolde en ervaren IT-professionals volgens de laatste technologische kennis op het gebied van Microsoft, Citrix en VM-Ware.

Advies

We zijn in staat om op een hoog niveau te adviseren op het gebied van IT-architecturen en dit door te vertalen naar uitvoerbare projectplannen.

Ervaring

We zijn gespecialiseerd en ervaren in het tot een goed einde brengen van hoogwaardige (migratie)projecten, op zowel desktop als servergebied.

Training

We bieden de mogelijkheid om volledige Microsoft Backoffice trainingen te verzorgen. Onze trainingen zijn altijd praktijkgericht.

Copyright ©
IT2IT | Onderdeel van
INVINiTIV