Join the team.

IT2IT is altijd op zoek naar IT-talent. Spreken onze kernwaarden je aan, houd je van aanpakken en begin je graag aan een van onze uitdagende projecten? Kom dan vrijblijvend met ons in contact.

Kom jij ons versterken?

Standaard bieden wij je:

Aanstelling voor onbepaalde tijd

Marktconform salaris

Onkostenvergoeding

Tegemoetkoming ziektekosten

Auto van de zaak, zonder eigen bijdrage

Laptop

Studiefaciliteiten zonder terugbetaling

Ben je inmiddels enthousiast geworden?

Bekijk dan onderstaande profielen van IT-professionals die wij  zoeken. Zie jij jezelf terug in een van onderstaande profielen? Schroom dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Microsoft System engineer

Je bent in het bezit MCITP Pro certificering, je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een technische achtergrond.

Application Packaging Engineer

Je bent in het bezit van Microsoft Desktop certificeringen, je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een technische achtergrond.

Office 365, Exchange, Azure Specialist

Je bent bekend met en gecertificeerd in MCxxx 2008 of hoger, je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een technische achtergrond.

Hybride Cloud Engineer

Je bent bekend (en het liefst gecertificeerd) met VMware, Veaam, Hyper-V, Azure en AWS, je hebt minaal 3 jaar relevante werkervaring en je beschikt over een technische achtergrond.

Linux System Engineer

Wil je niet solliciteren op een concreet profiel, maar denk je wel een versterking te kunnen zijn voor IT2IT? Vul dan ook onderstaand contactformulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Technisch Specialist Microsoft 365

Je hebt relevante certificaten op het gebied van Microsoft (zoals MCSE 2016 of Microsoft Azure Administrator), minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een technische achtergrond.

Open Sollicitatie

Ben je een IT-specialist en spreekt IT2IT je aan, maar zie je jezelf niet direct terug in een van de genoemde profielen? Stuur dan een open sollicitatie.

Neem contact met ons op

Bedankt! Wij hebben uw bericht ontvangen en zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
Copyright ©
IT2IT | Onderdeel van
INVINiTIV