Waar wij voor staan.

Bij IT2IT vinden we het belangrijk dat onze professionals lekker in hun vel zitten. We zijn namelijk van mening dat dit een voorwaarde is om optimaal te presteren. Wij zorgen dan ook goed voor onze collega's. Werkplezier, begeleiding en kennisontwikkeling staan daarbij centraal.

Vrijheid

Jij weet het beste onder welke omstandigheden je het beste presteert. Daarom vinden we het belangrijk dat je de vrijheid krijgt om dingen te doen zoals jij dat wil. We houden er niet van om beperkingen op te leggen en geven je graag de ruimte om op jouw manier alles uit jezelf te halen.

Benaderbaar

We geven je graag de vrijheid die je nodig hebt, maar je kan ons ook omschrijven als betrokken en benaderbaar. We zijn voor alles te benaderen. Zo kun je bepaalde behoeftes hebben die je beter op je gemak laten voelen. Deze maken we graag bespreekbaar, om vervolgens in oplossingen te denken.

Begeleiding

We bieden je graag de begeleiding die je nodig hebt. We zijn dan ook graag nauw betrokken bij jouw ontwikkeling en geven je de handvatten die je nodig hebt om beter te worden in je vak.  In deze dynamische wereld is jezelf ontwikkelen cruciaal en daar dragen we graag een steentje aan bij.

Persoonlijke aanpak

We weten als geen ander dat ieder mens uniek is. We vinden het daarom belangrijk om jou centraal te stellen. Met onze persoonlijke aanpak proberen we voor een perfecte match te zorgen tussen jou en je volgende project. Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten.

Werken bij IT2IT betekent

Uitdagende projecten

Onze IT-specialisten worden al ruim 20 jaar ingezet bij de grootste organisaties van Nederland, vaak met meer dan 500 geautomatiseerde werkplekken en minimaal 75 applicaties. Daar hebben we de meest uitdagende migraties, implementaties en andere projecten al tot een goed einde gebracht.

Diversiteit in opdrachten

Ook onze opdrachtgevers zijn erg divers. Ze komen uit verschillende branches, met ieder zijn eigen thema’s vragen en uitdagingen. Als IT-professional bij IT2IT zul je uiteenlopende projecten uitvoeren voor verschillende aansprekende organisaties.

Fijne collega's

Bij IT2IT kom je als IT-professional in een warm bad. Onze collega’s beschikken over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring en door hun doorlopende ontwikkeling kunnen ze goed overweg met de laatste technologische ontwikkelingen. Deze kennis delen ze maar al te graag met collega’s.

Leuke uitjes

Eens in de zoveel tijd gaan we met zijn allen wat leuks doen. Dat kan van alles zijn en niets is verplicht. Zo zijn we dit jaar met zijn allen in Zandvoort geweest voor de Formule 1 Grand Prix om Max Verstappen aan te moedigen!

Ben je enthousiast geworden?

Bij IT2IT zijn we altijd op zoek naar IT-professionals. Kun je je vinden in onze kernwaarden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om ons te versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Copyright ©
IT2IT | Onderdeel van
INVINiTIV