Over IT2IT

Lees meer over IT2IT en ontdek wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan.

Neem contact met ons op

Optimaal digitaal presteren

Digitalisering is voor iedereen aan de orde van de dag en organisaties ontkomen er niet aan om een digitale werkwijze te hanteren. Voor een optimale performance is een stevige basis IT-infrastructuur essentieel. Wij ontwerpen en realiseren deze stevige fundamenten waarop organisaties hun processen, programma’s en websites kunnen draaien.

Hybride cloudoplossingen

We verzorgen met name hybride cloudoplossingen voor organisaties met meer dan 500 geautomatiseerde werkplekken en minimaal 75 applicaties, waarbij de IT-infrastructuur draait op met name Microsoft-, Citrix- en VM-Ware-technologie binnen server- en desktopomgevingen in heel Nederland.

Onafhankelijke IT-professionals

We werken software- en hardware onafhankelijk. Wij hebben geen specifieke voorkeur voor hardware- of software omgevingen, noch voor bepaalde merken of leveranciers. Onze specialisten ontwerpen en bouwen cloudoplossingen die volledig zijn gericht op de wensen en eisen van onze klanten. We werken zowel op projectbasis als op detacheringsbasis.

Volwaardig IT-kennispartner

We zijn voor organisaties een volwaardig IT- kennispartner door onze ruime ervaring met complexe IT infraprojecten en opdrachten bij klanten en door het doorlopend opleiden en bijscholen van onze gecertificeerde professionals. We streven een langdurige relatie met klanten na, om maximaal te kunnen anticiperen op hun technologische behoeften.

IT2IT in cijfers

35

Professionals in dienst

22

Jaren ervaring

250

Projecten voltooid

Waarom IT2IT?

Kennis

We beschikken over geschoolde en ervaren IT-professionals volgens de laatste technologische kennis op het gebied van Microsoft, Citrix en VM-Ware.

Advies

We zijn in staat om op een hoog niveau te adviseren op het gebied van IT-architecturen en dit door te vertalen naar uitvoerbare projectplannen.

Ervaring

We zijn gespecialiseerd en ervaren in het tot een goed einde brengen van hoogwaardige (migratie)projecten, op zowel desktop als servergebied.

Training

We bieden de mogelijkheid om volledige Microsoft Backoffice trainingen te verzorgen. Onze trainingen zijn altijd praktijkgericht.

Een greep uit onze klanten:

Wil je meer weten over IT2IT?

Neem eenvoudig contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Copyright ©
IT2IT | Onderdeel van
INVINiTIV