Onze klanten

IT2IT heeft ruim 40 IT-specialisten en cloud-experts in dienst met uitgebreide kennis en ervaring van Microsoft-, Citrix- en VM-Ware-infrastructuur. Deze specialisten worden voornamelijk ingezet bij organisaties in Nederland met meer dan 500 geautomatiseerde werkplekken en minimaal 75 applicaties. We hebben ons daarnaast gespecialiseerd in 5 bijzondere sectoren en kennen de specifieke thema’s, vraagstukken en uitdagingen van organisaties in deze branches. Het gaat om de volgende sectoren:

  • Educationgepersonaliseerd onderwijs, smart sharing, digitalisering van het onderwijsproces en duurzaamheid binnen het onderwijs zijn enkele actuele thema’s binnen education die grote invloed hebben op de IT-infrastructuur… Bekijk hier meer over onze kennis en expertise in Education en voor welke klanten wij werken!
  • Enterprise, in de afgelopen jaren heeft Enterprise IT Architectuur zich ontwikkeld van administratieve dienstverlener tot succes bepalende factor van veel organisaties. Nieuwe verdienmodellen hangen vandaag de dag sterk af van digitale innovatie. Agility is een belangrijk thema… Bekijk hier meer over onze kennis en expertise in Enterprise Architecture en voor welke klanten we werken!
  • Finance, het belang van IT in de financiële wereld is groot. De financiële instellingen staan de komende jaren intern en extern voor verschillende uitdagingen. Onder andere kostenreductie, beveiliging en het nieuwe werken… Bekijk hier meer over onze kennis en expertise in Finance en voor welke klanten we werken!
  • Government, de rol van IT binnen de overheid is de afgelopen jaren gegroeid en wordt het komende decennia nog groter en prominenter. Gemeentes, lokale en regionale overheden staan de komende jaren voor verschillende uitdagingen… Bekijk hier meer over onze kennis en expertise in government en voor welke klanten we werken!
  • Health care, thema’s als mobiele technologie en draadloze connectiviteit, maar ook globalisering in health care hebben grote invloed op de IT infrastructuur van organisaties in de gezondheidszorg… Bekijk hier meer over onze kennis en expertise in de Health care en voor welke klanten wij werken!

Om u een indruk te geven voor wie wij werken staat hieronder een selectie van de klanten van IT2IT

Een greep uit de gemeentes waarvoor wij onze IT diensten leveren

IT2IT werkt ook voor de gemeente Aalten          IT2IT werkt ook voor de gemeente Almelo          IT2IT werkt ook voor Gemeente Apeldoorn IT2IT werkt ook voor Gemeente Berkelland          IT2IT werkt ook voor Gemeente Borne          IT2IT werkt ook voor de gemeente Deventer IT2IT werkt ook voor Gemeente Doetinchem          IT2IT werkt ook voor Gemeente Duiven          IT2IT werkt ook voor Gemeente Enschede IT2IT werkt ook voor de gemeente Groningen          IT2IT werkt ook voor Gemeente Haaksbergen          IT2IT werkt ook voor de gemeente Hengelo IT2IT werkt ook voor gemeente Lochem          IT2IT werkt ook voor de gemeente Nijmegen          IT2IT werkt ook voor Gemeente Oldenzaal IT2IT werkt ook voor Gemeente Oost Gelre          IT2IT werkt ook voor gemeente Oude Ijsselstreek          IT2IT werkt ook voor Gemeente Raalte IT2IT werkt ook voor de gemeente RCN          IT2IT werkt ook voor gemeente Rijssen-Holten          IT2IT werkt ook voor de gemeente Utrecht IT2IT werkt ook voor de gemeente Wierden          IT2IT werkt ook voor Gemeente Winterswijk          IT2IT werkt ook voor Gemeente Zwolle

Een greep uit de overheden waarvoor wij werken

IT2IT werkt ook voor de GD          IT2IT werkt ook voor de GGD Nijmegen          IT2IT werkt ook voor het Kadaster IT2IT werkt ook voor meldkamer Twente          IT2IT werkt ook voor het Ministerie van Defensie          IT2IT werkt ook voor de Politie IT2IT werkt ook voor de Provincie Flevoland          IT2IT werkt ook voor de provincie Gelderland          IT2IT werkt ook voor de provincie Overijssel IT2IT werkt ook voor SSC ICT BZK          IT2IT werkt ook voor het UWV          IT2IT werkt ook voor het Waterschap Regge en Dinkel

Een greep van onze Enterprise klanten

IT2IT werkt ook voor Eaton          IT2IT werkt ook voor Friesland Campina          IT2IT werkt ook voor Fujitsu IT2IT werkt ook voor Funda          IT2IT werkt ook voor Grolsch          IT2IT werkt ook voor IBM IT2IT werkt ook voor Nedap          IT2IT werkt ook voor FPC Oldekotte          IT2IT werkt ook voor Remeha IT2IT werkt ook voor PinkRoccade          IT2IT werkt ook voor Luchthaven Schiphol          IT2IT werkt ook voor TenCate IT2IT werkt ook voor Thales          IT2IT werkt ook voor TKF          IT2IT werkt ook voor TUI IT2IT werkt ook voor Univé          IT2IT werkt ook voor VGZ          IT2IT werkt ook voor Yacht

Vraag onze it-experts

Heeft u vragen aan onze IT-specialisten en -experts? Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440. Wij helpen u graag verder!

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>