IT in finance

Het belang van IT in de financiële wereld is groot. De financiële instellingen staan de komende jaren intern en extern voor verschillende uitdagingen. Onder andere kostenreductie, beveiliging, het nieuwe werken en de veranderende marktbehoeftes zijn hier debet aan. Daarnaast spelen thema’s als SEPA, fusies, ontvlechtingen of de overvloed aan nieuwe financiële regels een grote rol in de gehele it-infrastructuur. IT2IT heeft verschillende finance experts in het team van it-specialisten. Hieronder vindt u enkele van onze klanten uit de financiële wereld: IT2IT werkt ook voor KienhuisHoving          IT2IT werkt ook voor KroeseWevers IT2IT werkt ook voor Meeus          IT2IT werkt ook voor Menzis          IT2IT werkt ook voor Ohra IT2IT werkt ook voor Rabobank          IT2IT werkt ook voor Univé          IT2IT werkt ook voor VGZ De finance experts van IT2IT helpen u graag verder met uw it-projecten, -vraagstukken en -uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440.

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>