Education

IT2IT heeft veel ervaring met IT en ICT projecten in het onderwijs. We hebben dan ook kennis en ervaring in de actuele en specifieke ICT thema’s die in het onderwijs spelen. Onderwerpen als gepersonaliseerd onderwijs, smart sharing, digitalisering van het onderwijsproces en duurzaamheid binnen het onderwijs hebben invloed op de infrastructuur, de keuze voor de Cloud en het gebruik van verschillende devices. IT2IT kan bij de keuzes en implementaties adviseren, ondersteunen en uitvoeren.

Hieronder vindt u enkele van onze klanten uit het onderwijs:

IT2IT werkt ook voor de CVO groep          IT2IT werkt ook voor het Drenthecollege          IT2IT werkt ook voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN)

IT2IT werkt ook voor het ROC Landstede          IT2IT werkt ook voor het ROC Twente          IT2IT werkt ook voor het Saxion Hogeschool

IT2IT werkt ook voor stichting Carmel college          IT2IT werkt ook voor TIO Hogeschool          IT2IT werkt ook voor Universiteit Twente

 

IT2IT, de onderwijs IT experts

De ICT onderwijs experts van IT2IT helpen u graag verder met uw IT- en ICT-projecten, -vraagstukken en -uitdagingen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 074-2490440.

Ik wil meer informatie

IT2IT is Citrix Certified Professional IT2IT is Microsoft Certified Systems Engineer IT2IT is VMWare Certified Professional


Over IT2IT
IT-bedrijf IT2IT uit Hengelo is gespecialiseerd in het detacheren van IT-ers en het uitvoeren van projecten rondom de Microsoft-, Citrix- en VMware-architectuur. De focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.
Lees meer over IT bedrijf IT2IT »


Nieuwsbrief
Wij houden u graag maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de IT branche. U kunt zich hiervoor inschrijven op onze IT2IT nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven.
Inschrijven IT2IT nieuwsbrief >>